You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Cadeaubon

FOTOKUNST CADEAUBON

Een kunstwerk is een bijzonder, persoonlijk geschenk. Sommigen zien het zelfs als het summum van ‘de kunst van het geven’. Toch is het moeilijk om in te schatten welke kunst het beste past bij die ene speciale vriend, gewaardeerde relatie, collega of geliefde.

Een smaakvol uniek geschenk

Kunst is een kwestie van smaak; een waarheid die misschien wel dubbel opgaat voor mijn culinaire fotografie. Een fotokunst cadeaubon is dan de perfecte oplossing.

Een uniek geschenk, recht uit het hart en boordevol van goede smaak, maar wel precies naar wens in te vullen door de gelukkige ontvanger. Zo weet je zeker dat jouw cadeau straks perfect past bij het interieur en de stijl van degene die de cadeaubon naar eigen inzicht verzilvert.

In de collecties Sea Treasures, Culinary Modernism en Natural Grace komen schoonheid en heerlijkheid samen in verrassende, licht surrealistische composities die even oog- als tongstrelend uitpakken.

Levensgenieters, kunstzinnige Bourgondiërs en visuele foodies blijven er niet alleen naar kijken, maar putten er ook een leven lang creatieve inspiratie uit voor dat broodnodige snufje kunst in de eigen culinaire praktijk.

Voor iedereen valt er genoeg te kiezen, te beleven en te genieten in de beelden uit mijn collecties – zeker met de keuzevrijheid van een culinaire foto cadeaubon...

Een ruime keuze in de mooiste culinaire foto’s

Een smaakvol gebaar, persoonlijk in te vullen door de ontvanger zelf. De culinaire fotokunst cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen vanaf een waarde van 50,00  tot 250,00 Euro.

De ontvanger kan via de webshop of op afspraak in de Culinaire Galerie in Velp in alle rust een keuze maken uit de diverse fotowerken

Haarscherpe, kleurechte en extreem hoogwaardige C-Print Durst Lambda fotoafdrukken, naar wens gelaagd tussen schitterend helder acrylglas en dibond voor een duurzaam resultaat om een leven lang van te genieten.

Als de prijs van het fotowerk hoger is dan de waarde op de cadeaubon dan kan de koper het bedrag zelf aanvullen. Als het bedrag van het fotowerk lager is dan de waarde van de cadeaubon dan ontvangt de koper het verschil contant terug.

Een ruime keuze in de mooiste culinaire composities, in verschillende formaten, met of zonder acrylglas staat voor je klaar. Maak van je virtuele eetlust een concreet gebaar: het perfecte cadeau voor die dierbare smaakvrienden waar je het liefst nu meteen bij aan zou willen schuiven!