You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

EETSCHILDERIJEN

EETBAAR SCHILDERIJ
Het idee voor mijn eetschilderijen ontstond niet zomaar. Terwijl ik als spreker en inspirator over smaak, creativiteit en innovatie symposia en evenementen op smaak bracht, bleef ik zoek naar nieuwe vormen, concepten en media voor mijn verhaal. Ik wilde mijn publiek van mijn woorden laten proeven. Om mijn inspiratie tastbaar en transparant te maken. Om iedereen te laten ervaren wat echte Smaakvrienden zijn, en waarom. Buiten de grenzen van het bord. Zo ontstond het concept van edible art: het eetschilderij was geboren. Bekijk hier een video-impressie van het eetschilderij.

 

CULINAIRE LIVE TOP PERFORMANCE
Wat begon als een bescheiden canvas van bakpapier en eetpapier groeide dankzij een enthousiaste ontvangst uit tot een dynamisch eetschilderij, met een palet van verrassende smaakcombinaties, live bereid op een modulair doek van enkele tot tientallen acrylaatplaten. Dit is action painting in de meest verrukkelijke vorm, waarbij voor de ogen van het publiek geuren, kleuren en smaken samensmelten tot een kunstwerk van culinair expressionisme. Inmiddels zijn mijn eetschilderijen beproefd en geproefd in binnen- en buitenland: van Milaan tot Dubai en van Silicon Valley tot Bologna. Zo blijf ik me ontwikkelen terwijl ik mijn publiek laat proeven van de meest smaakvolle essenties.

In mijn Galerie Culinaire nodig ik fijnproevers en kookliefhebbers dan ook van harte uit om met mij mee te gaan op een sprankelende smaakreis waar smaakkunst tot leven komt.

Voor reserveringen of boekingen op locaties neem contact op via het contactformulier.