You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULINARY MODERNISM

Verwondering. Bij elk ingrediënt dat ik zie vraag ik me af wat het nog meer zou kunnen zijn... in vorm, textuur, structuur, kleur, smaak en alle relaties die daartussen kunnen bestaan.

Een bloedsinaasappel kan zo versterkt in beeld worden gebracht dat je de zoetzure smaak van het sap bijna kunt proeven. Een Tripping Shrimp, verbeeld als een garnaal die een royale snuif aromatisch poeder van een citrusschil neemt, raakt in extase: al het lekkers zit in de kop van de garnaal, maar wat gaat er eigenlijk precies om in de garnalenkop? Geef een buitengewone côte de boeuf een pruik van rode biet en er gebeurt iets magisch: de inspiratie geeft het rund een gezicht, waardoor we bewuster gaan kijken naar het ingredient of product dat voor ons ligt. Zo verbeeld ik de eindeloze inspiraties en associaties tot culinaire schoonheid.

6

TRIPPING SHRIMP

Dutch shrimp with powdered orangepeel

3

SPEACHLESS

Peach, saffron, mandarine

2

REUNITED

Oyster, dark beer, sea lettuce

7

EGG CITING

Egg with apple wig

2

DUTCH JEWEL

Oyster, cucumber, ice cold gin

6

DO NOT DISTURB

Drunken Dorade fish with cork

1

APPLECORE

Just apple

2

SEA PARTY

Gurnard slurping red wine

0

BLODDY ORANGE

Pierced blood orange

1

HAPPY COW

Beef with beet

1

EARTH FLAKES

Crunchy cristallines of purple and orange carrot

0

TASTY PIXELS

Watermelon with red wine syrup

0

SEA OF LOVE

Mackerel diving in redbeet juice

1

CUPIDO

Kissing red mullets

0

PURPLE RAIN - 2

Blue skin radish with butterfly pea flower

0

PURPLE RAIN - 1

Blue skin radish with butterfly pea flower

1

TWO THE POINT

Point cabbage in saffron

4

FLYING HIGH

Anonymous happy fish

0

JUST CARROT

Layered carrot