You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

CULINAIRE GALERIE

Een galerie vol smaken in hartje Velp. Op deze bijzondere plek komt mijn liefde voor fotografie en gastronomie samen. Tijdens culinaire activiteiten en op open dagen zijn de culinaire fotowerken te bezichtigen èn te proeven. Kunst en ambacht staan altijd samen op het vuur.

UNIEKE LOCATIE

De Culinaire Galerie is gevestigd in een voormalige bakkerij en ingericht als een verrassend loft met een modern industriële uitstraling.
De ruime galerie met fijn daglicht is in combinatie met de aangrenzende lounge, en de open keuken met bar, multi functioneel inzetbaar, zelfs in anderhalve meterstijl. En kan exclusief gereserveerd worden door bedrijven en gezelschappen voor diverse festiviteiten.

CULINAIRE ARRANGEMENTEN

Een vergadering, productpresentatie, privat dining, netwerkbijeenkomst, brainstormsessie, feestelijke receptie, culinaire zakenlunch, informele bespreking, of een teambuildingsessies behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Gecombineerd met verrassende culinaire arrangementen zoals;
•kunstzinnig eetbaar schilderij afgestemd op het thema van de bijeenkomst
•freestyle borrelarrangement
•culinair intermezzo als inspiratiebron of energizer tijdens de meeting
•interactieve Shake your Taste sessie om de smaak van het bedrijf, missie of idee samen te stellen
•mini college en tastings over o.a. sauzen, wijn & spijs, smaak en creativiteit

FESTIVITEITEN OP MAAT

Wilt u met een besloten gezelschap een culinaire expositie, een mini-college, een eetschilderij of een specifieke tasting in de Culinaire Galerie beleven?  Wij denken graag met u mee over de ideale invulling van uw festiviteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.