You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

SMAAK & COMPOSITIE

De essentie van smaak en compositie, daar draait het om... Of Meesterkok Angélique Schmeinck haar aandacht nu richt op de keukens van sterrenrestaurants, of op de beeldstudio van haar Culinaire Galerie, Angélique streeft er continu naar om het concept van het smakelijke twee stappen voorbij de gebruikelijke verwachtingspatronen te brengen. Daarmee is haar besluit om haar culinaire meesterschap naar een hoger niveau te tillen, door zich sterker op de visuele aspecten te richten, net zo'n natuurlijke keuze als de pure en eerlijke ingrediënten die altijd al haar basis vormden.

In haar atelier demonstreert Angélique dat smaak en scheppingsdrang met hetzelfde speelse gemak kunnen leiden tot oogstrelende of tot tongstrelende creaties. In haar werken worden fotografisch vakvrouwschap en culinair meesterschap twee gelijkwaardige instrumenten, die ze met liefde inzet om de essentie van compositie en kunst te laten zien en te laten proeven: een diepgevoelde passie voor de juiste ingrediënten, gevangen in een samenspel van smaakvolle ervaringen en kostelijke kunstzinnigheid.

ANGÉLIQUE SCHMEINCK

Met haar exposities nodigt Angélique je uit om de smaak van esthetiek te proeven. Geef je ogen de kost tussen beelden die alle zintuigen tegelijk weten te prikkelen.

It’s all about finding

the unusual in the ordinary

to season the emotions

imagedrops
imagedrops
imagedrops